Η Κλινική Λέσβου είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει  ένα πρόγραμμα Θεραπείας και Προσωπικής Ανάπτυξης μιας εβδομάδας το οποίο συνδυάζει τις καλύτερες και αποτελεσματικότερες τεχνικές για τη διαχείριση της διάθεσης με μοναδικές εμπειρίες χαλάρωσης και αξιοθέατα σε ένα πανέμορφο ελληνικό νησί

Το πρόγραμμα διατίθεται ως ατομικό ή ομαδικό πρόγραμμα και διαρκεί μία εβδομάδα. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες αποτελούν κατευθυντήρια γραμμή και μπορούν να τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος για τους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες διαθέτουν εγχειρίδιο θεραπείας, CD χαλάρωσης και υλικό προετοιμασίας. Θα συμπεριληφθεί επίσης μια συνέλευση Skype για τη συνέχιση και την εφαρμογή της νέας γνώσης στην καθημερινή ρουτίνα των συμμετεχόντων.
  

Το πρόγραμμα αυτό αναπτύχθηκε σύμφωνα με άλλα παρόμοια προγράμματα για να διευκολύνει τον εντοπισμό δυσκολιών, τη βελτίωση της αυτογνωσίας των συναισθημάτων και των συμπεριφορών σκέψεων που εμποδίζουν τους ανθρώπους να απολαμβάνουν πλήρως τη ζωή τους. Περιλαμβάνει πολύ σημαντικά μαθήματα στις τεχνικές χαλάρωσης και διαχείρισης του άγχους και προσφέρει εμπειρίες όπως θεραπευτικό μασάζ και υδροθεραπεία παράλληλα με πιο παραδοσιακές τεχνικές χαλάρωσης, όπως η γιόγκα.

Στο πλαίσιο της περιπέτειας και της θεραπευτικής εμπειρίας θα επισκεφθείτε όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της Λέσβου, απολαμβάνοντας τις παραλίες, τα μονοπάτια, τα αρχαία, την αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης, τα μουσεία και τα καλύτερα όλων των τοπικών γαστρονομικών απολαύσεων .

Κλινική Λέσβου, Πρόγραμμα Θεραπείας και Διακοπές

​© 2023 by Yoga by the sea. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now