Σχετικά με την Lesvos Clinic

Σε αυτόν τον κόσμο στον οποίο ζούμε, αναμένεται να αντιμετωπίσουμε πολλές πιέσεις και δυσκολίες. Συχνά δεν είμαστε προετοιμασμένοι για αυτές τις απαιτήσεις. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και η ζωή μπορεί γρήγορα να γίνει συντριπτική και δύσκολη. Η Lesvos Clinic μπορεί να βοηθήσει συμβουλεύοντας τους ανθρώπους σε δεξιότητες και στρατηγικές να αντιμετωπίσουν της δυσκολίες τις ζωής καλύτερα, να βελτιώσουν την αυτοεκτίμηση και να ζήσουν με μεγαλύτερη επιτυχία και αυτοπεποίθηση.

Η Lesvos Clinic προσφέρει στους ανθρώπους την ευκαιρία να βελτιώσουν τη ζωή τους χρησιμοποιώντας προγράμματα σε μορφή κατάλληλη για τις ανάγκες τους. Οι επιλογές κυμαίνονται από ένα πρόγραμμα αυτοβοήθειας με ή χωρίς υποστήριξη με συνεδρίες skype με έναν κλινικό ψυχολόγο, σε ενα ομαδικό πρόγραμμα εβδομάδας που συνδυάζει ποιοτική Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία και διακοπές στο νησί της Λέσβου
.

Αυτά τα προγράμματα βασίζονται σε καλά επελεγμένα και δοκιμασμένα προγράμματα θεραπείας από επιστήμονες στον τομέα της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας. Οι στρατηγικές και οι προτάσεις έχουν χρησιμοποιηθεί με πραγματικούς ανθρώπους σε πραγματικές καταστάσεις θεραπείας σε περίοδο πανώ απο είκοσι ετών από την ψυχολόγο μας.

 

Το υλικό που καλύπτεται σε αυτή την ιστοσελίδα έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν χαμηλή διάθεση ή αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής. Συνήθως αυτές οι θεραπείες είναι κατάλληλες για άτομα που βιώνουν ή αναρρώνουν από την κατάθλιψη, το άγχος, και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να βοηθήσει άτομα που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με Κλινικό Ψυχολόγο και μπορεί να βρει το περιεχόμενο χρήσιμο ως ενίσχυση για προηγούμενα προγράμματα θεραπείας.

Αν δεν είστε σίγουροι για το τι πρόγραμμα θα σας βοηθούσε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να οργανώσετε μια κλήση τηλεφωνική, ένα ραντεβού ή μια συνέδρια με Skype.

 

 

 

 

​© 2023 by Yoga by the sea. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now